سه‌شنبه, 11 بهمن 1401
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۸/۲۴
جلسه شورای پژوهشی مركز آموزشی درمانی شهید مدنی برگزار شد
جلسه شورای پژوهشی مركز آموزشي درماني شهيد مدني در تاريخ 24 آبان 1401 در دفتر رياست بيمارستان با حضور ریيس مركز آقای دکتر برادران ، آقای دکتر نجفي معاون پژوهشی و ساير اعضای شورای پژوهشی برگزار گردید.

در این جلسه آقای دکتر برادران رييس مركز ضمن تقدير از عملكرد معاونت پژوهشي مركز ، به روند صعودي مقالات پژوهشي مطابق دستورالعمل هاي اعلامي دانشگاه علوم پزشكي و وزارتخانه متبوع  تاكيد كردند. در ادامه آقاي دكتر نجفي به گزارشي از عملكرد اين معاونت از زمان تصدي مسئوليت توسط ايشان و تعداد طرح هاي تحقيقاتي و مقالات پژوهشي ارائه شده  پرداختند. در پایان نیز آقای دکتر برادران با بیان اهداف کلان و برنامه عملیاتی ابلاغي معاونت پژوهشی دانشگاه، ابراز امیدواری نمود که با مساعدت هر چه بیشتر مسئولین و پژوهشگران روند صعودی در حوزه پژوهش بیش از پیش ادامه یابد.

6.0.9.0
    V6.0.9.0